teddy

London-klub sørger over tabet af 14-årig fodboldspiller

Fodboldapr. 29 2023, 13:15
En kun 14-årig fodboldspiller har mistet livet i denne uge - og bliver nu hyldet af sin klub.
14-årige Teddy Disson-Meade var en vigtig del af truppen hos Wealdstone FC's U14-hold, og han kommer til at blive 'savnet dybt', skriver klubben i en hjerteskærende hyldest.
Klubben, der holder til i London, har delt den hjerteskærende nyhed på sin hjemmeside, hvor det også afsløres, at den unge fodboldspiller desværre har mistet livet. Det skriver The Sun.
"Det er med meget tunge hjerter, at vi må meddele, at Wealdstone U14-spiller Teddy Disson-Maeda desværre er gået bort tidligere på ugen," skriver klubben.
"Teddy var en meget talentfuld spiller, men hvad vigtigere er, at han var en populær og værdsat del af holdet hos vores U14-hold. Han vil blive savnet dybt af alle sine venner her i klubben."
"Vores tanker går til hans forældre, Sinead og Ricky, i denne svære tid - og selvfølgelig også til alle hans venner og familie."
"Vores førstehold vil være iført t-shirts med en hyldest til Teddy under opvarmningen til lørdagens udekamp mod Southend United, og der vil være et minuts stilhed før kampen."
"Vi anbefaler alle, der er berørt af Teddys død, til at kontakte Child Bereavement UK på deres telefonnummer 0800 02 888 40."
Der er flere andre klubber og familier i England, der efter Teddys alt for tidlige død, har delt hyldester til den talentfulde fodboldspiller.
Mange har givet udtryk for, at de er chokerede over at høre de 'hjerteskærende nyheder', mens andre har skyndt sig at sende kondolencer til Teddys familie.
Mest læste