gettyimages 1780253296

Luka Modric-skade forværrer Real Madrids problemer forud for afgørende kampe

Fodboldnov. 28 2023, 15:14
Real Madrid er hårdt ramt af skader i denne sæson, og nu har Luka Modric også sluttet sig til skadeslisten.
Real Madrid blev ramt af to store slag forud for sæsonen, hvor både Thibaut Courtois og Eder Militao pådrog sig alvorlige korsbåndsskader.
Efterfølgende har den spanske storklub også været nødt til at sige farvel til flere andre spillere. Blandt andet er nøglespillere som Vinicius Junior, Eduardo Camavinga og Aurelien Tchouameni også ude med skader. Derfor er Madrid-klubben hårdt ramt på flere af deres positioner.
Jude Bellingham har også været ude med en skade, men han vendte i weekenden tilbage med en scoring mod Cadiz. Men nu lyder det, at Carlo Ancelotti og co. også må klare sig uden Modric.
Ifølge PlanetSport bliver klubben nødt til at klare sig uden Modric i den kommende Champions League-kamp mod Napoli. Desuden er der også tvivl om, hvorvidt han når at blive klar til weekendens kamp mod Granada.
Selvom der er tale om en mindre skade, der ikke holder ham ude i lang tid, er det alligevel et hårdt salg for Madrid. Det skyldes naturligvis, at de i forvejen mangler flere af deres vigtigste spillere.
Det betyder også, at Ancelotti kun har ganske få midtbanespillere at trække på til de kommende kampe. Dette tæller hhv. Toni Kroos, Fede Valverde og Dani Ceballos. Desuden kan Jude Bellingham også bruges på midtbanen, men det vil fjerne ham fra hans mere offensive rolle.
Real Madrid har ikke meldt noget officielt ud om Modrics skade. Af denne grund er der heller ikke blevet afsløret noget om, hvornår de forventer, at han vil være klar til at vende tilbage til banen.
Mest læste