gettyimages 1470736959

Manchester United nægter at lade Alejandro Garnacho forlade klubben

Fodboldapr. 28 2023, 16:04
Manchester United har gjort det klart, at de ikke vil lade Alejandro Garnacho forlade klubben.
Manchester United er ikke villig til at give slip på Alejandro Garnacho, så han kan spille med i VM for U20-hold.
I stedet vil de holde ham i klubben, så træner Erik ten Hag kan trække på ham til den sidste del af sæsonen i Premier League.
Hertil forventes han også at komme i aktion, når Manchester United skal møde den blå side af Manchester i finalen i FA Cup.
Garnacho, der ventes at vende retur til træning, efter at have været ude med en skade i syv uger, har scoret fire mål for det argentinske U20-landshold.
Javier Mascheranos tropper havde ikke formået at kvalificere sig til VM, men det blev der lavet om på, da Argentina blev valgt som værter for turneringen.
Oprindeligt var det planen, at den skulle afvikles i Indonesien, men det blev der lavet om på. Det var forventet, at Garnacho ville blive udtaget, men det kommer ikke til at ske.
Erik ten Hag har nemlig gjort det klart, at han ikke er villig til at give slip på ham, da han vil have ham i truppen til resten af sæsonen.
"Vi vil ikke give slip på ham. Han vender tilbage til træning i morgen - delvist. Så vil vi se på, hvornår han kan vende helt tilbage til træning og til kamp," sagde han ifølge Independent.
Garnacho har scoret fire mål i 29 kampe for De Røde Djævle i denne sæson, og dette kan han potentielt udbygge, hvis det ender med, at han får spilletid i resten af de kampe, som United har tilbage.
Mest læste