Messi scorer 2 hurtige mål for Inter Miami i sejren over Atlanta United

Fodboldjul. 26 2023, 8:48
Lionel Messi har for alvor meldt sin ankomst til MLS, efter at være startet inde i sin første kamp for Inter Miami.
Lionel Messi har haft sin første kamp fra start, efter at være ankommet til Inter Miami og Major League Soccer denne sommer.
Tirsdag aften viste han igen, hvorfor der var så stor interesse i at hente ham over Atlanten. Den argentinske stjerne formåede at bidrage med to mål på kun 22 minutter i kampen mod Atlanta United på DRV PNK Stadium.
Kampen endte 4-0 i Inter Miamis favør, og den argentinske troldmand var naturligvis dybt involveret i denne sejr.
Han scorede sit første mål i kampen efter blot otte minutters spil, hvor han placerede en bold i nettet, som han fik retur efter at have ramt stolpen. Dermed bragte han Miami i front med 1-0.
Samtidig var dette hans andet mål for den amerikanske klub, da han i sidste uge scorede et frisparksmål i sin debut mod Cruz Azul.
I det 21. minut var han igen på pletten, hvor han formåede at udnytte en flot aflevering fra Robert Taylor. Den kunne han prikke ind i et stort set åbent mål.
Efterfølgende var det Taylors tur til at sende bolden i nettet, hvilket han gjorde kort før halvleg. Dermed fik han også bragt Miami foran med 3-0.
Tilsyneladende mente Messi ikke, at det var nok, og han lagde derfor op til endnu et mål i anden halvleg. Med en dyb stikning til Taylor, som dermed fik gode forudsætninger for at score, fik Miami bragt sig i front med 4-0.