gettyimages 1471469889

Mohamed Salah overfaldet under VM-kvalifikationskamp i Sierra Leone

Fodboldnov. 20 2023, 10:31
Liverpool-spiller Mohamed Salah var ude for en ubehagelig oplevelse under en VM-kvalifikationskamp for Egypten.
Det er ikke nogen hemmelighed, at man som professionel fodboldspiller skal stå model til lidt af hvert. Det er dog de færreste spillere, der oplever at blive overfaldet midt på banen.
Ikke desto mindre var dette, hvad der skete for Mohamed Salah, da han sammen med Egypten spillede VM-kvalifikationskamp mod Sierra Leone. Det skriver De Telegraaf.
I slutningen af kampen blev banen pludselig stormet af en række tilskuere. De fleste af dem satte kurs direkte mod Salah, som forsøgte at forlade banen, for at undgå dem.
I et forsøg på at beskytte den egyptiske stjerne, trådte både sikkerhedsfolk og holdkammerater imellem. Alligevel formåede tilskuerne dog at skabe kaos på banen, hvilket ses i en video, der er gået viralt på X.
Videoen viser også, at Salah måtte ledsages fra banen af en gruppe soldater. Sandsynligvis er han en af få fodboldspillere, der kan prale af, at han er blevet eskorteret ud fra banen af soldater.
Kampen endte som en succes for Egypten, da de vandt 2-0 over Sierra Leone. Selvom han plejer at være målfarlig, var det dog ikke Salah, der stod for at score de to mål. Derimod blev begge mål scoret af hans holdkammerat Mahmoud Trézéguet.
Til gengæld kan Salah glæde sig over, at han stod for oplægget til det ene af målene. På den måde havde han en finger med i spillet alligevel.
Salah er den klart største stjerne på det egyptiske landshold, hvor han også er blevet udnævnt som kaptajn. Siden hans debut for A-landsholdet, er det blevet til 93 kampe. I disse kampe har han formået at bidrage med 53 mål.
Mest læste