gettyimages 1467887824

Neymars vilde krav: Otte biler og fire pools

Fodboldaug. 18 2023, 10:43
Neymar har ikke været tilbageholdende med sine krav til Al-Hilal, som han for nylig underskrev en kontrakt med.
Neymar er blandt de seneste fodboldspillere, der har valgt at vænne Europa ryggen til fordel for en lukrativ kontrakt i Saudi-Arabien.
Den brasilianske stjerne har for nylig underskrevet en kontrakt med Al-Hilal. I denne forbindelse har han fremsat en lang række krav, der skulle opfyldes, inden han satte sin krusedulle på papiret.
Ifølge Aftonbladet har den 31-årige fodboldstjerne blandt andet stillet krav om at få otte biler stillet til rådighed. Dette skulle efter sigende være både en Bentley, Lamborghini og Aston Martin.
Ydermere har han også krævet, at han får en privat chauffør, der står til rådighed døgnet rundt. Også hans bolig har han stillet høje krav til, da den både skulle rumme fire pools og have fem fuldtidsansatte.
Tilsyneladende har han også en klar præference, når det kommer til drikkevarer. Derfor har han bedt om, at hans køleskab konstant skal være fyldt med juice fra hans foretrukne mærke.
Ligeledes kan han se frem til at råde over sit eget privatfly, som han kan bruge, som han har lyst. Hans villa rummer dog intet mindre end 25 soveværelser og tre saunaer, hvorfor han måske ikke engang får lyst til at forlade hjemme.
Desuden skriver Aftonbladet, at Neymar også får betalt sine rejser af Al-Hilal. Skulle han have lyst til en tur på restaurant, vil han også få dette betalt af sin nye arbejdsgiver.
Hvad der også er værd at tilføje er, at hans toårige kontrakt med klubben, også sikrer ham en årsløn på 1,2 milliarder kroner. Derfor kommer Neymar næppe til at mangle noget i sin nye tilværelse.
Mest læste