gettyimages 1183544642

Officielt: To PL-klubber sigtet for brud på FFP-reglerne

Fodboldjan. 16, 13:01
Der har været en del problemer med Financial Fair Play i Premier League de seneste år, og nu er den gal igen.
Premier League er en af de største ligaer i verden. Derfor er der også hård konkurrence mellem holdene. For at kunne konkurrere i den engelske liga, er klubberne nødt til at bruge rigtig mange penge.
Derfor sker det, at det ikke er altid, at de overholder Financial Fair Play-reglerne. Netop dette har vist sig at være tilfældet for Nottingham Forest og Everton. Ifølge Premier League har de nemlig forbrudt sig mod de økonomiske regler.
Det er dog vigtigt at nævne, at det ikke betyder, at det er sandt. Inden der kan træffes en endelig beslutning i sagerne, skal de først behandles hver for sig af en uafhængig kommission.
Ender det med, at de to klubber bliver kendt skyldig, kan de se frem til en straf. I milde tilfælde er der tale om en økonomisk straf, mens det i grovere tilfælde kan være i form af en pointstraf.
Dette er noget, som Everton kan skrive under på. I denne sæson er de allerede blevet idømt en straf på ti point, fordi der har været rod i deres regnskaber. Men nu kan de altså ende med at få endnu en straf.
Everton har allerede reageret på den nye sigtelse. Her gør de det klart, at de bestemt ikke er tilfredse, hvorfor de også langer ud efter Premier League.
"Klubben er af den opfattelse, at dette skyldes en klar mangel i Premier Leagues regler," lyder det fra den engelske klub ifølge bold.dk.
"Klubben skal nu forsvare endnu en Premier League-klage, som omfatter de samme økonomiske perioder, som den allerede er blevet sanktioneret for, før den appel overhovedet er blevet behandlet."
Mest læste