gettyimages 1474613247

PSG har Osimhen øverst på ønskelisten: Sådan vil de hente ham i Napoli

Fodboldapr. 01 2023, 8:49
PSG er en blandt flere klubber, der har et godt øje til Victor Osimhen, som de vil hente i en byttehandel.
Paris Saint-Germain har et stort ønske om at hente Victor Osimhen, som de har gjort til deres primære transfermål forud for sommerens transfervindue.
De håber på at kunne overbevise Napoli om at sænke prisen på den unge angriber, ved at inkludere Mauro Icardi og Leandro Paredes i en byttehandel. Det skriver RMC Sport.
Osimhen har også tiltrukket sig interesse fra en række andre klubber, hvilket særligt er tilfældet i Premier League, hvor både Chelsea, Arsenal og Manchester United viser interesse for ham.
Han foretrækker efter sigende et skifte til Premier League, men skulle også være åben for at vende retur til Ligue 1, for at tilslutte sig SG.
Sker det, kan han blive genforenet med tidligere LOSC-direktør Luis Campos, der stod for at finde Osimhen og senere sælge ham til Napoli for 75 mio. euro plus bonusser i september 2020.
Napoli er åbne for et salg, men vil ikke sælge ham for mindre end 100 mio. euro. Det forventes, at prisen kan lyde på helt op til 120 mio. euro.
I PSG håber man dog på at kunne nedbringe prisen, ved at inkludere Icardi og Paredes i en byttehandel. Begge spillere er i denne sæson udlejet, da Icardi er udlejet til Galatasaray, mens Paredes løber rundt i Juventus.
Mest læste