gettyimages 1495700462

Real Madrid er ikke overrasket over Kylian Mbappés beslutning

Fodboldaug. 15 2023, 10:54
Kylian Mbappé har besluttet sig for at blive i Paris Saint-Germain, som han har kontrakt med til næste sommer.
Real Madrid har længe haft et ønske om at hente Kylian Mbappé i lang tid. De var også åbne for at hente ham denne sommer, men det kommer ikke til at ske.
Den franske stjerne har i stedet besluttet at blive i Paris Saint-Germain endnu et år. Det skyldes, at han næste år kan forlade klubben på en fri transfer, fordi han har kontraktudløb.
Tidligere på sommeren meddelte han, at han ikke vil forlænge sin kontrakt med PSG. Dette skabte vrede i ledelsen, der derfor ekskluderede ham fra truppen i sæsonopstarten. Desuden var han også udeladt fra truppen i PSG's første kamp i denne sæson.
Nu er han dog tilbage i truppen, hvilket sker efter 'lovende samtaler' med præsident Nasser Al-Khelaifi.
Ifølge franske L'Equipe er Real Madrid ikke overraskede eller vrede over, at Mbappé har valgt at blive i PSG. Det er trods alt ikke første gang, at de har oplevet dette.
Selvom han er tilbage i truppen, betyder det ikke, at han forlænger sit ophold i PSG. Han har stadig ingen intentioner om at gøre dette, men alligevel har PSG valgt at inkludere ham i truppen.
Hans ønske er fortsat at forlade Parc des Princes efter denne sæson. Sandsynligvis er hans plan at skrive under på en kontrakt med Real Madrid, som kan hente ham på en fri transfer.
Dog lyder det, at Mbappé har givet afkald på nogle af sine bonusser, som han kunne have optjent i denne sæson. Derfor er han blevet taget til nåde, og har igen fået en plads i truppen.
PSG håber, at projektet under Luis Enrique kan overbevise Mbappé om at blive i klubben. Hvis han ikke bliver overbevist, vil de lide et stort slag, da han utvivlsomt er klubbens største stjerne.
Mest læste