gettyimages 1251984852

Roberto Firmino i chok: 'Sikke et hul du har efterladt'

Fodboldnov. 20 2023, 16:05
Den tidligere Liverpool-spiller Roberto Firmino er blevet ramt af en stor sorg.
Hvad der skulle have været en hyggelig familieferie til Dubai, har fået en tragisk udgang for Roberto Firmino og hans familie.
Den brasilianske stjerne havde inviteret sin familie på ferie i Dubai. Her blev hans far, José Roberto Cordeiro, ramt af et pludselig hjerteanfald, hvilket endte med at koste ham livet.
Sådan lyder det fra det brasilianske nyhedsbureau UOL, der har fået nyheden bekræftet af Firminos talsperson.
Den tidligere Liverpool-spiller har ikke selv meldt noget ud efter hans fars dødsfald. Det har hans kone, Lari Firmino, til gengæld. Hun har nemlig delt et opslag på Instagram, hvor hun hylder sin nu afdøde svigerfar.
"Sikke et hul du har efterladt, svigerfar. Hvad er det her for en smerte? Vores plan var at have vores første familieferie sammen. Vores forældre har besøgt os hvert år, men vi ønskede ægte kvalitetstid, et minde vi kunne have for evigt," skriver hun på Instagram.
I opslaget skriver hun også, at de havde nogle fantastiske dage i Dubai, hvor de var samlet i alt 14 personer. Blandt andet brugte de tiden på at besøge forlystelsesparker, og fodboldstjernen nød at have tid sammen med sin far.
Men den 18. november skete der noget uventet, som har efterladt hele familien i sorg.
"Bel ville gerne prøve en rutsjebane med os. Vi vidste, det var for meget for ham (faren, red.). Vi var bange for, der ville ske noget, så han var ikke med. Men det farlige den dag var ikke rutsjebanen. Det var træthed og hoste, inden han lagde sig til at sove," skriver Lari Firmino på det sociale medie.
Hun skriver også, at deres plan var at tage familien med til Saudi-Arabien, hvor Firmino spiller i dag. Her ville de vise dem deres nye hjem, men nu har disse planer taget en tragisk drejning.
Familien er lige nu i kontakt med myndighederne. De ønsker nemlig at få José Roberto Cordeiro, der blev 62 år gammel, hjem til Brasilien, hvor han skal begraves.
Mest læste