shutterstock 1416723572

Skandaløse scener i Stockholm: Tilskuere stormede banen

Fodboldjul. 24 2023, 7:55
En kamp mellem Malmö FF og AIK Fotboll måtte afbrydes, fordi en gruppe AIK-tilhængere stormede banen for at konfrontere Malmö FF's fans.
Det er ikke første gang, det er sket. Og det er sandsynligvis heller ikke sidste gang, at det kommer til at ske.
Fansene hos de to svenske klubber Malmö FF og AIK Fotboll har igen formået til at tiltrække sig opmærksomhed. Desværre er det igen af de forkerte årsager.
Søndag tørnede de to svenske storklubber sammen på Friends Arena. Kampen endte med at blive afbrudt, da der pludselig opstod voldsomme uroligheder på tribunerne.
Det skriver det svenske medie Aftonbladet.
Urolighederne opstår efter sigende, da en gruppe AIK-fans valgte at sætte ild til et Malmö-banner. Dette fik kampens dommer til at fløjte kampen af efter blot 58 minutters spil.
Selvom man skulle tro, at det kunne lægge en dæmper på urolighederne, var det ikke tilfældet. Faktisk viste det sig at have den modsatte effekt.
Efter dommerens fløjt, blev der affyret fyrværkeri i retning af Malmös fanafsnit. Det fik fansene til at svare igen ved at kaste romerlys - tilmed mod en familietribune.
Som modsvar på dette, hoppede en gruppe AIK-fans ned på banen og løb over mod modstanderholdets fans for at konfrontere dem. Så langt nåede de dog ikke, da de blev stoppet af kontrollører inden.
Efter 70 minutters spil blev kampen genoptaget med en advarsel om, at kampen ville blive helt aflyst, hvis det skete igen. Kampen blev færdig, og sluttede 0-0.
Det er ikke første gang, at AIK og Malmös fans har vist, at de ikke kommer godt overens. Flere gange har de to holds fans været involveret i skandaløse episoder. Endda også, når de to hold ikke har spillet mod hinanden.
Mest læste