mathieu flamini 1

Tidligere Arsenal-stjerne er 30 gange rigere end Lewis Hamilton

Fodboldmaj 15 2023, 7:45
Lewis Hamilton er langt fra lige så velhavende, som den tidligere Arsenal-spiller, der har tjent styrtende efter sin fodboldkarriere.
Formel 1-stjernen er en af Storbritanniens mest succesfulde atleter, hvilket også kan ses på hans banksaldo. Hamilton er også kendt for at være stor Arsenal-fan.
Han tjener ikke blot millioner af kroner i form af sin løn, men tjener også store summer på sine sponsoraftaler.
Ifølge The Sunday Times Rich List har Hamilton en formue på omtrent 300 millioner pund. Alligevel er det kun en lille del af, hvad den tidligere Arsenal-spiller Mathieu Flamini kan bryste sig af.
Den franske midtbanespiller havde en ganske succesfuld fodboldkarriere, der startede i Marseille. I løbet af karrieren var han også forbi AC Milan, Crystal Palace og Getafe.
Det er dog først efter hans fodboldkarriere, at han for alvor har skabt sig en formue. Flamini var nemlig med til at stifte GF Biochemicals sammen med Pasquale Granata i 2008.
Siden da er det gået stærkt, og i dag anslås Faminis ejerandel i selskabet til at have en værdi på 10,2 milliarder pund. Det skriver Forbes.
"Vi fremstiller biobaserede ingredienser ved hjælp af landbrugsaffald og plantebaserede produkter til forbrugervarer", sagde Flamini til The Athletic.
"Den shampoo vi bruger, den maling vi bruger, de rengøringsmidler vi bruger til at rengøre huset, er sikrere for mennesker og mere bæredygtige for miljøet."
Selvom det lyder som et simpelt koncept, har det haft stor betydning for olieindustrien. Deres koncept hjælper nemlig med at eliminere brugen af skadelige kemikalier.
Og det har gjort Flamini rigere, end han turde at drømme om. Det har medført, at der har været opfordringer om, at han skal købe Arsenal fra Emirates. Og det vil han ikke udelukke.
Mest læste