shutterstock 2238432985

Fodboldjul. 28 2023, 9:35
Karim Benzema er denne sommer skiftet til saudiarabiske Al-Ittihad, hvor han nu har scoret sit første mål.
Karim Benzema scorede sit første mål i sin debut for Al-Ittihad. Dermed spillede han en større rolle, da hans hold vandt over ES Tunis i Arab Club Champions Cup.
Den 35-årige angriber er denne sommer skiftet til Saudi Pro League-mestrene, hvor han har fået en treårig aftale. Han forlod Real Madrid på en fri transfer, da hans kontrakt udløb.
Han blev det næste store navn, der valgte at foretage et skifte til Saudi-Arabien, efter Cristiano Ronaldo gjorde det samme. Efterfølgende har flere andre store navne valgt at følge trop.
Al-Ittihad-fansene fik for første gang mulighed for at se Benzemas i klubbens trøje, da han startede på banen mod Tunis. Her startede han sammen med Jota, der er blevet hentet i Celtic.
Nuno Espirito Santos' tropper havde bragt stillingen op til 1-1, da den franske angriber sendte en bold i nettet fra kanten af feltet.
Inden da var Al-Ittihad kommet bagud, da Ousemma Bouguerras i det 26. minut bragte Tunis foran.
Kun seks minutter senere blev der udlignet af den saudiarabiske klub med et mål scoret af Abderrazak Hamdallah. Han scorede på hovedstød på et indlæg, der kom fra Benzema.
N'Golo Kante er også skiftet til Al-Ittihad denne sommer. Han fik også spilletid i kampen mod Tunis, men var ikke med fra start.
Al-Ittihad har vundet Arab Club Champions Cup én gang i deres historie. Det skete tilbage i 2004/05-sæsonen, men de håber på endnu en triumf i denne sæson.
Søndag skal de igen i aktion, hvor de denne gang skal spille mod den tunesiske klub CS Sfaxien.