gettyimages 1447528529jpg

Voldtægtsanklaget Dani Alves afslører: Derfor løj jeg

Fodboldapr. 18 2023, 12:00
Dani Alves, der især er kendt for sin tid i FC Barcelona, er anklaget for voldtægt, men til en start nægtede han al kendskab til den kvinde, der har anklaget ham.
Konkret er han blevet anklaget for at stå bag en voldtægt på en kvinde på en natklub i Barcelona. Da det kom frem, lagde han ud med at nægte al kendskab til den kvinde, der stod bag anmeldelsen.
Dette blev kort tid efter ændret til, at han faktisk havde mødt hende, men at der intet var sket mellem dem på den føromtalte natklub.
Nu har han igen ændret sin forklaring, da han ifølge det spanske medie El Pais har indrømmet, at han har haft samleje med hende i en toiletbås på natklubben.
Han har også forklaret, at det ikke er uden grund, at han har holdt sig fra at fortælle sandheden. Han valgte nemlig at benægte det i første omgang, da han ville beskytte sin kone.
"Jeg elsker hende stadig," sagde brasilianeren ifølge El Pais.
Til trods for, at han nu har indrømmet, at han har haft samleje med den 23-årige kvinde, nægter han fortsat, at der er sket noget mod hendes vilje.
Hvad der ikke taler godt for hans sag er, at der er optagelser fra den spanske natklub, der viser, at en ung kvinde forlader natklubben, mens hun græder. Dertil har hun efter sigende også været i stand til at dokumentere, hvilke skader hun blev påført på toilettet.
Til en start fik Dani Alves et håb om, at hans kone, Joana Sanz, ikke ville forlade ham. Kort tid efter, at han blev fængslet, fik han nemlig besøg af hende.
Efter dette fortalte hun, at hun ikke ville lade ham være alene i den svære tid, han står overfor at skulle gå igennem.
Meget tyder dog på, at hun har ændret sin mening i forhold til dette, da hun har valgt at sætte gang i en skilsmisseproces, så hun kan få ophævet sit ægteskab med den brasilianske stjerne.
Mest læste