angela cullen

Angela Cullen forlod Hamilton i marts: Nu kommer hun med opdatering

Formel 1apr. 20 2023, 8:27
Angela Cullen var i mange år en fast del af Lewis Hamiltons 'inderkreds', men hun besluttede at trække sig efter det saudiarabiske grandprix.
I syv år var Angela Cullen en fast del af den 'inderkreds', der hjalp Lewis Hamilton med at opnå den store succes, han har haft i Formel 1.
Den personlige træner stod for at hjælpe den britiske racerkører forud for hvert løb i Formel 1, og Hamilton udtalte i et interview i 2021, at han 'ikke kunne klare det uden hende'.
"Da jeg kom til Formel 1, havde jeg ikke en træner, før jeg var i F1, og jeg fik en træner," sagde han ifølge RacingNews365.com.
"På det tidspunkt blev de alle kaldt for fysioterapeuter. Et par af de trænere, jeg havde, var ikke fysioterapeuter, men de blev kaldt fysioterapeuter til løbsweekenden."
"Det var først bagefter, at jeg ville vende tilbage, og jeg ville se Angela, så jeg tænkte: 'Hvorfor kommer du ikke på vejen med mig? Jeg træner ikke i løbsweekenden. Jeg har faktisk brug for en fysioterapeut, der kender min krop og ved, hvad der skal til for at være bedst muligt forberedt til en løbsweekend'."
"Angela er generelt hos mig til kl. 22 eller 23 hver dag, og hos mig fra kl. 6-7 hver morgen. Så det er en meget vigtig rolle, et meget vigtigt forhold."
Det saudiarabiske grandprix blev det sidste, de fik sammen, da Hamilton hævdede, at Cullen var klar til at gå videre til 'en anden fase i sit liv'.
I ugerne efter løbet har hun været aktiv på sociale medier og delt flere billeder af sine 'nye' projekter.
"Når du starter en ny udfordring og sætter dig nye mål, så skal du omgive dig med mennesker, der er besat af, hvad du vil opnå," skrev hun på Instagram.
"Find folk, du stoler på, som er på linje med dine kerneværdier, som kan lære dig noget og inspirere dig, og mest af alt: elsk det, du laver, og hav det sjovt undervejs."
Mest læste