gettyimages 1412407100

Brad Pitt vil køre en Formel 1-bil under Storbritanniens Grand Prix

Formel 1maj 05 2023, 12:34
Brad Pitt kommer til at sidde bag rattet i en Formel 1-bil, når der skal optages scener til hans kommende film.
Skuespiller Brad Pitt kommer til at køre på Silverstone i denne sæson i forbindelse med, at han skal optage scener til sin kommende film, som Lewis Hamilton hjælper med at producere.
Formel 1-direktør Stefano Domenical har afsløret, at optagelserne vil være en del af løbsweekenden i det Britiske Grand Prix på Silverstone, hvor Pitt skal køre på banen. Det skriver RacingNews365.
Bilen som den 59-årige skuespiller skal køre, er blevet designet af Mercedes, og indeholder en Formel 2-motor. Den er også udstyret med et af de mindste 6K-kameraer i verden.
Producerne ønsker, at det skal være den mest troværdige film om motorsporten, der nogensinde er skudt, og derfor er Hamilton blevet hentet ind som konsulent.
Formel 1-stjernen Charles Leclerc har udtalt sig om filmen under optagelser til den populære serie 'Drive to Survive'. I denne forbindelse har han sagt, at det ikke påvirker ham og hans præsentationer på banen.
"I sidste ende lægger vi ikke mærke til, om der er ekstra kamera. Jeg mener, at det er fantastisk for sporten. Det giver os synlighed og når ud til folk, der måske ikke kender eller er interesseret i Formel 1," sagde han.
"Folk får en bedre forståelse for sporten ved at se filmen og viser Formel fra den bedste side. For mig giver det ikke ekstra pres. Det tror jeg ikke, at det gør for nogen, da vi er vant til kameraer."
Mest læste