gettyimages 1247830158

Christian Horner: Vi bliver skurkene i ny film om Formel 1

Formel 1aug. 10 2023, 15:46
Christian Horner har lavet sjov med, at Red Bull sandsynligvis vil blive portrætteret som skurkene i den kommende film om Formel 1.
Red Bull-teamchef Christian Horner indrømmer, at han tror, at Red Bull vil blive portrætteret som de onde i den kommende film.
Han mener også, at de vil blive stillet op imod Mercedes-rivalerne Lewis Hamilton og Toto Wolff. Det skyldes, at de begge er involveret i produktionen.
Både Hamilton og Wolff er anført som medproducere på filmen. Det er en film, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed i løbet af 2023-sæsonen.
Det har især fået opmærksomhed, fordi filmen rent faktisk er blevet optaget, mens de reelle Formel 1-løb har været i gang. Derfor har fans også fået et glimt af det fiktive APXGP-hold.
Hamilton har også fungeret som rådgiver i de tidligere stadier af filmens produktion. Det skyldes bl.a., at han er ven af Brad Pitt, som spiller en af hovedrollerne. Det er ukendt, hvor meget og til hvad, Wolff har været involveret.
I et interview med ESPN fortæller Horner, at han ser det som en fantastisk mulighed for Formel 1, at filmen bliver lavet.
"Det er fantastisk, at den igen tager Formel 1 op på de store lærreder." siger han, og fortsætter:
"Med Toto og Lewis som producere på filmen, er jeg sikker på, at vi vil blive portrætteret som de onde og skurkene!"
Herefter slår han fast, at det er en god ting for sporten, at filmen bliver lavet. Han mener, at det vil være med til at øge interessen for sporten i hele verden.
"Men det er fantastisk for sporten. Det er fantastisk for Formel 1, og interessen for sport er bare fantastisk," siger han.
Mest læste