gettyimages 1499490546

Daniel Ricciardo afslører kæmpe fordel over F1-rivalerne i 2024

Formel 1nov. 30 2023, 9:35
Daniel Ricciardo har afsløret en stor fordel, som han har over rivalerne i Formel 1.
AlphaTauri-kører Daniel Ricciardo har indrømmet, at han er klar til at tage hul på næste sæson. Han mener også, at det er en fordel for ham, at han har kørt færre løb end de andre kørere.
Ricciardo blev hentet ind som afløser for Nyck de Vries midt på sæsonen. Efter at have imponeret bag rattet i AlphaTauri-bilen, har han fået forlænget sin kontrakt. Derfor er han også en del af feltet i den kommende sæson.
Da han blev hentet ind midt i sæsonen, har han kun kørt syv løb i år. Derfor mener han, at han har sparet på kræfterne og energien i denne sæson. Dette er han klar til i stedet at bruge i den kommende sæson.
"Normalt er jeg så færdig på denne tid af året. Alt, jeg kan tænke på, er at tage hjem til Australien," sagde Ricciardo ifølge Speedcafe.
"Selvfølgelig kører vi ikke længere (efter Abu Dhabi, red.). Det er fint. Jeg vil bare bruge denne ekstra energi, jeg har, og andre ikke har. Jeg vil starte min sæsonopstart tidligt, og få et lille forspring på alle og bliv klar til næste år."
"Der er helt sikkert nogle ting, vi fandt i bilen, mens sæsonen skred frem. Vi kom med en opdatering her (Abu Dhabi, red.), og jeg synes, den var positiv. Jeg føler, at vi er på vej i den rigtige retning."
"Alt, hvad jeg har givet til holdet, føler jeg, at de har handlet på eller gjort deres bedste for at få til at ske eller fungere. Jeg kan ikke forlange meget mere i øjeblikket. Det er tydeligt nu, hvor hurtigt vi kan få nye dele på bilen. Jeg vil ikke lyde nedladende, men deres hoveder er på det rigtige sted, og vi ser fremad."
"De værdsætter oplevelsen, og det er virkelig vigtigt at komme videre. De er motiverede. Jeg føler, at dette ikke længere er et juniorhold. Med en masse planer for næste år kan vi forhåbentlig bevise det på banen og få flere point, som vi gjorde i de sidste par løb."
Mest læste