gettyimages 1474669617

George Russell teaser med seneste W14-opdateringer

Formel 1mar. 26 2023, 18:13
George Russell har antydet, at de første markante opgraderinger på Mercedes' W14 præsenteres på Imola i midten af maj.
Mercedes har bekræftet, at de vil forsøge at tage mindre forbedringer med sig til næste runde i Australien, hvorefter der er et fire ugers hul i kalenderen på grund af aflysningen af det kinesiske grandprix.
Men i forhold til de større ændringer af konceptet for W14, der er blevet bestilt af teamchef Toto Wolff, forventer Russell ikke, at de er på plads før om et stykke tid.
Han begrundede det med, at de kommende løber er enten hele eller delvise gadeløb, hvorfor holdet vil være 'forsigtige' med at foretag større ændringer forud for disse løb.
Desuden bekræftede han, at holdet ønsker at sikre, at deres forbedringer har den ønskede effekt, inden de bliver taget med på banen. Derfor kan det tage længere tid, inden de større ændringer bliver at se på W14'eren.
"Måske kommer de i Imola," sagde Russell ifølge den italienske udgave af Motorsport.com.
"Måske kan det gøres lidt tidligere, men jeg tror, man altid er lidt forsigtig med at tage tingene med til et gadeløb."
"Vi skal bare overveje mulighederne. Med de fejl, vi har begået, kommer vi ikke til at forhaste tingene, medmindre vi er absolut 120 procent sikre på, at det er det rette."
"Og selvfølgelig, jo længere du venter, jo større indflydelse kan du have på grund af udviklingen, så vi er nødt til at afveje fordele og ulemper."
Mest læste