gettyimages 1258453370

Jos Verstappen håbefuld efter hjerteoperation: 'Kan blive hundrede år gammel med det'

Formel 1dec. 05 2023, 10:55
Jos Verstappen har tidligere i år været under kniven, da han er blevet hjerteopereret. Det er sket i stilhed, mens hans søn, Max Verstappen, har haft en dominerende sæson.
For første gang har Jos Verstappen valgt at fortælle om den hjerteoperation, som han undergik tidligere i år.
"Det er ærgerligt, at jeg skulle have det (hjertefejlen, red.), men det er løst nu," siger han til mediet Formule 1.
Han fortæller også, at der er tale om en hjertefejl, han har haft hele sit liv. Til trods for dette, er den først blevet opdaget nu.
Heldigvis blev den opdaget, og derefter er fejlen også blevet håndteret. Det betyder, at Jos i dag er frisk som en havørn. Desuden ser han positivt på fremtiden, da det ikke har nogen betydning for hans forventede levealder.
"Du kan blive hundrede år gammel med det," siger Jos.
Selvom det var en nødvendig operation, var det ikke helt uden frygt, at Jos lagde sig op på operationsbordet. Han vidste nemlig godt, at der altid er en vis risiko forbundet med at få en hjerteoperation.
Den tidligere racerkører fortæller også, at han havde nakkebrok for 20 år siden. Derfor var han nervøs for, om det kunne få betydning for denne operation.
I sidste ende gik det hele godt, hvilket Jos kan glæde sig over. Alligevel har det fået ham til at se anderledes på livet, og han ønsker nu at bruge mere tid sammen med sin familie.
"Det sætter tingene i perspektiv og får dig til at sætte endnu mere pris på det, du har," siger han.
I samme ombæring slog han fast, at han vil bruge mere tid sammen med sin familie. Når alt kommer til alt, er det nemlig det vigtigste i verden.
Mest læste