gettyimages 1250819768

Kevin Magnussen deler stor privat lykke

Formel 1maj 02 2023, 7:09
Der har ikke været det store at juble over i Formel 1-regi for Kevin Magnussen i år, men på den private front forholder det sig anderledes.
I udgangen af 2020 blev Kevin Magnussen og hans kone Louise Gjørup forældre til en lille pige, som fik navnet Frida.
Nu har parret afsløret, at deres toårige datter Frida kan se frem til at blive storesøster inden længe, da Kevin og Louise venter deres andet barn.
Dette er blevet afsløret af Louise med et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun også afslører, at det er endnu en pige, der er på vej.
"Sommerbaby/lillesøster," lyder teksten til hendes opslag på det sociale medie.
Der er ikke blevet skrevet noget om, hvornår hun har termin - blot at der er tale om en sommerbaby. Dette betyder naturligvis, at hun skal føde parrets andet barn indenfor få måneder.
Tidligere på året udtalte Kevin Magnussen, at det var noget helt særligt at vende hjem til familien, efter han var blevet far - også selvom det er gået dårligt på banen.
"Jeg har fundet ud af ved at blive far, at når jeg kommer hjem til Laura efter en dårlig weekend, går det hurtigere over. Der er noget andet, der har større værdi derhjemme. Formel 1 er ikke alt,« sagde han dengang.
Søndag var den danske kører i aktion i Baku, hvor det blev til en 13. plads. Det betyder, at der ikke var point med hjem fra Aserbajdsjan, hvilket Haas naturligvis havde håbet på.
Magnussen er gået ind i det sidste år af sin kontrakt med Haas-teamet. Derfor er det vitalt, at han imponerer sin arbejdsgiver i denne sæson, hvis han vil gøre sig forhåbninger om, at sædet også er hans i næste sæson.
Mest læste