gettyimages 1252457143

Kevin Magnussen har ventet i mange år: 'Et naturligt skridt'

Formel 1maj 10 2023, 11:01
Formel 1-kører Kevin Magnussen ser det som et helt naturligt skridt for sig selv og sin familie, at de nu er flyttet til Danmark.
En stor del af Formel 1-feltet er i dag bosat i Monaco. Det skyldes naturligvis særligt, at der er skattemæssige fordele forbundet med at bo i Fyrstendømmet.
En af de kører, der ikke har valgt at flytte til den sydlig del af Frankrig, er danske Kevin Magnussen. Han er nemlig vendt hjem til Danmark og her har han planer om at blive, uanset hvad motorsportskarrieren kommer til at byde på.
Til sommer bliver den danske racerkører nemlig far til to og som følge af den kommende familieforøgelse, har han og konen Louise købt en villa i Veddelev ved Roskilde Fjord.
Kevin Magnussen ser det som et naturligt skridt, at de flytter til Roskilde, da de har et ønske om at komme tæt på familie og venner, samt mere plads til børnene.
"Ja, det er klart. For at imødekomme familie og have. Jeg er jo en familiemand. Og et socialt menneske. Det med at komme tæt på familie og alle mine venner, hvor de fleste er i Roskilde, er et naturligt skridt, som jeg har ventet på i mange år," svarer han, da Ekstra Bladet spørger, om huskøbet er forbundet med familieforøgelsen.
Han fortæller også, at han allerede har boet flere steder i sit liv, og at det var naturligt for ham og hans familie, at valget denne gang faldt på Roskilde.
Ydermere afslører han også, at han ikke er bleg for at deltage i det hårde arbejde, da han har været med til både nedrivning og efterfølgende opbygning i villaen.
"Ja, jeg har været med i hele nedrivningen. Og selvfølgelig opbygningen. Nu begynder det at gå i gang igen. Jeg er jo rigtig meget ude at rejse, så der er også ting, jeg ikke kan være med til der, men jeg interesserer mig for det," siger han.
Mest læste