gettyimages 1258405864

Lewis Hamilton stiller krav til Mercedes' 2024-bil

Formel 1dec. 06 2023, 16:21
Lewis Hamilton er kommet med et klart krav til Mercedes, der arbejder på en forbedret bil til næste år.
I denne sæson har Mercedes haft svært ved at følge med Red Bull. Derfor har Lewis Hamilton opfordet Mercedes til at sikre, at deres W15 ikke bliver 'en kopi' af deres W14.
I starten af året havde Mercedes meget svært ved at følge med sine konkurrenter. Derfor gik det hurtigt op for holdet, at de havde valgt det forkerte koncept til bilen. I Monaco introducerede de derfor et nyt koncept, der var inspireret af Red Bull.
Det var et skridt i den rigtige retning for Mercedes, som dog stadig havde svært ved at følge med. Derfor vandt de ikke et eneste løb i hele denne sæson. Alligevel formåede de at sikre 2.-pladsen i den samlede stilling.
Hamilton har slået fast, at der skal ske noget markant, hvis de skal kæmpe med om mesterskaberne i den kommende sæson.
"Der har været et par positive ting, såsom at få pole-position i Budapest. Det troede vi ikke ville være muligt, da jeg først kørte bilen," sagde Hamilton ifølge RacingNews365.
"Opgraderingen, som vi kom med i Østrig, og den kendsgerning, at vi med et par omgange mere kunne have været inden for rækkevidde af en sejr, viser, at vi langsomt forvandler denne bil til en mere konkurrencedygtig maskine."
"Det er blevet sjovere at køre, og at være i en position, hvor man faktisk går fremad frem for baglæns. Det har været positivt, men det er stadig ikke en vinderbil. Og det er det, vi skal ændre på til næste år."
"Drømmen er at sikre, at når vi starter i februar næste år, er bilen ikke en kopi af dette års bil og føles nøjagtig den samme. Men jeg er ret sikker på, at det ikke bliver tilfældet."
Mest læste