shutterstock 2335661663

Max Verstappens Las Vegas transformation: Fra klovn til diplomat

Formel 1nov. 20 2023, 16:13
Max Verstappen har været meget kritisabel overfor Las Vegas Grand Prix, men det hele ændrede sig, da han blev kåret som vinder.
Red Bull-kører Max Verstappen har ved flere lejligheder kritiseret Las Vegas Grand Prix. Blandt andet har han udtalt, at han følte sig 'som en klovn', da han og resten af feltet blev præsenteret under åbningsceremonien.
Et andet kritikpunkt har været, at der er for meget fokus på showet. Han mente, at det overskyggede for sporten og racerløbet. Derfor beskrev han begivenheden som '99% show og 1% sport'.
Men da han blev kåret som vinder af Las Vegas Grand Prix, virkede det som om, at han havde skiftet mening. Blandt andet sørgede Red Bull for at spille sangen 'Viva Las Vegas' kort tid efter, at han havde krydset målstregen.
"Ja, det var sjovt i dag. Det er det eneste, jeg vil sige om det," sagde han ifølge Grandpx.news efter løbet.
Desuden var Hamilton også ude at forsvare løbet i Las Vegas efterfølgende. Han mener, at dem, der var 'så negative omkring weekenden', blev modbevist af løbet.
Desuden har Red Bull-rådgiver Helmut Marko også været en smule efter Verstappen. Han har rost ham for at være åben og ærlig, men har også indrømmet, at han måske udtalte sig for tidligt.
"Jeg har altid sagt, at vi først skulle drage en konklusion efter løbet. Og løbet var fantastisk," sagde han.
"Max er meget ligetil, men måske kunne han have sagt tingene lidt mere diplomatisk."
Desuden gjorde han det også klart, at han har det fint med et løb som Las Vegas Grand Prix én gang om året.
"Alt godt ender godt. Et løb som dette en gang om året er fint," lød det også fra Marko.
Mest læste