shutterstock 2329933401

Nico Hülkenberg rådes til at forlade Haas

Formel 1jul. 26 2023, 9:08
Hvis Nico Hülkenberg for alvor vil gøre sig gældende i Formel 1, bør han forlade Haas, mener tidligere Formel 1-kører Ralf Schumacher.
I år er vendt Hülkenberg vendt tilbage til Formel 1, efter at have stået den sæde i tre år. På trods af en lang pause, har han bevist, at han stadig evner at køre bilen i et rigtig højt tempo på banen.
Den tyske racerkører har ved flere lejligheder leveret bedre præstationer end holdkammeraten Kevin Magnussen. Det har især været tilfældet i kvalifikationen, hvor han flere gange har kørt sig frem til Q3.
Haas' manglende løbstempo har dog været en stopklods for ham, og har derfor kostet ham mange point. I alt er det blevet til 11 point i denne sæson.
På grund af det dårlige løbstempo hos Haas, lægger Ralf Schumacher ikke skjul på, at landsmanden bør finde sig et andet hold. Kun ved at skifte til et bedre hold, kan han sikre sig en langsigtet fremtid i Formel 1, lyder det.
"Ethvert andet sæde ville være bedre for Hülkenberg," skriver Schumacher i sin klumme for Sky Germany.
"Med hensyn til hans fremtid er det tvivlsomt, hvor mange andre F1-muligheder, der er for Hülkenberg. Sandsynligvis ville enhver mulighed være bedre for ham end Haas."
"Man får det indtryk udefra, at der er mere potentiale i de andre hold. Hos Williams bliver der for eksempel investeret mange penge, og der er nyt momentum der, men også hos Alpha Tauri. Hos Haas får man derimod indtryk af, at tingene står stille."
"Men det er ikke let at finde et nyt sæde til Nico. Han har lidt fået et image som en perfekt kvalifikationskører, men han kan ikke helt indfri sit potentiale i løbet. Derfor vil han rigtig gerne have en god racerbil."
"Jeg tror, han kæmper lidt med, at han ikke har mulighed for at bevise det. Ikke desto mindre synes jeg, han gør et godt stykke arbejde."
Mest læste