gettyimages 1496118231

Red Bull lækker kontroversielt nyt Formel 1-navn ved en fejl

Formel 1jan. 19, 12:18
Red Bull er ved en fejl kommet til at lække navnet på deres ene hold til den kommende Formel 1-sæson.
Det har længe været kendt, at AlphaTauri skulle have nyt navn forud for 2024-sæsonen. Hidtil har der dog ikke været specielt mange antydninger af, hvad holdets nye navn vil være.
Men det må der siges at være nu. Red Bull er nemlig ved en fejl kommet til at afsløre holdets navn på Instagram. Her har deres konto til AlphaTauri nemlig ændret navn til 'VisaCashAppRB'.
Det forventes derfor, at holdets fulde navn bliver Visa CashApp Racing Bulls. Sidste år blev der registreret en række varemærker for navnet 'Racing Bulls', hvorfor der blev spekuleret i, om det kunne indgå i holdets nye navn.
Ifølge mediet Speedcafe er der også blevet registreret domænenavn såsom RacingBulls.com og VisaCashAppRB.com. Det er naturligvis også en indikation af, at det kommer til at være navnet på holdet fra denne sæson.
I og med, at de ved en fejl er kommet til at løfte sløret for dele af navnet, vil der sandsynligvis snart komme en officiel udmelding.
Formålet med at ændre navn på AlphaTauri, er ikke helt tilfældigt. Derimod handler det om, at de ikke længere vil have, at det skal være et juniorhold. Derimod vil de have, at det skal være et selvstændigt hold med succes i Formel 1.
Af denne grund vil de i den kommende sæson også læne sig meget mere op ad Red Bull. Det betyder, at de kommer til at modtage alle dele, de kan fra Red Bull. Derfor er der en chance for, at de kommer til at præstere meget bedre i den kommende sæson.
Mest læste