gettyimages 1442997999

Sebastian Vettel skal køre legendarisk samling af F1-biler ved festival

Formel 1maj 03 2023, 13:00
Sebastian Vettel skal være en del af den legendariske Goodwood Festival of Speed, der løber af stablen i juli.
I juli skal Sebastian Vettel igen sidde bag rattet i en Formel 1-bil. Faktisk flere af slagsen. Her deltager han nemlig i Goodwood Festival of Speed, hvor han skal køre i en række historiske Formel 1-biler fra sin egen samling.
Den firedobbelt verdensmester kommer dog til at gøre dette på anderledes manér end tidligere, da han vil køre bilerne på syntetisk brændstof, som også er kendt som e-fuel.
Det sker i anledning af hans 'Race Without Trace'-kampagne, der blev lanceret på Silverstone sidste år. Her kørte han sin Williams FW14B, som også blev kørt af Nigel Mansell i 1992, rundt på banen ved brug af syntetisk brændstof.
Vettel kommer til at køre i den samme bil igen i forbindelse med Goodwood. Det er en af de mest succesfulde Formel 1-biler i historien.
Derudover vil han også køre rundt i Ayrton Sennas McLaren MP4/8 fra 1993. Samtidig vil en del af hans kollektion også være frit tilgængelig for de besøgende på festivalen, skriver PlanetF1.
Det vil være anden gang, at den tyske Formel 1-legende deltager i den legendariske festival. Første gang han deltog var i 2012, hvor han deltog sammen med sin daværende holdkammerat Mark Webber, da de begge kørte Red Bulls RB7 rundt på den famøse bane.
"Det bliver dejligt at vende tilbage til Goodwood efter alle de år," lyder det fra Vettel.
"Jeg kan ikke vente med at sætte mig bag rattet i nogle af mine mest mindeværdige biler, der vil køre på bæredygtigt brændstof i løbet af weekenden."
"Jeg er en passioneret racerkører, og det er vigtigt for mig, at vi fortsat nyder at køre ikoniske racerbiler i dag og i fremtiden, men at vi gør det på en ansvarlig måde."
Mest læste