gettyimages 1252808485

Sjældent billede af Daniel Ricciardo og hans kæreste ved kendis-bryllup

Formel 1maj 17 2023, 11:16
Tidligere Formel 1-kører Daniel Ricciardo har delt et sjældent billede med sin kæreste Heidi Berger.
Sidste år afslørede den australske racerkører, at han var 'forelsket' i sin kæreste. Her forklarede han også, at det var blevet mere seriøst, selvom parret sjældent har vist sig sammen offentligt.
Mandag aften delte den tidligere Formel 1-kører et billede af parret for første gang. På billedet ser man parret, der er fint klædt på, da de deltog i fejringen af den australske snowboardstjerne Scotty James' bryllup.
Den dobbelte OL-medaljevinder blev i weekenden gift med milliardærarvingen Chloe Stroll. Det foregik ved et glamourøst bryllup i Italien, hvor flere kendisser deltog. Det skriver News.com.au.
ricciardo bryllup
Chloe Stroll er datter af Lawrence Stroll, der ejer en del af Formel 1-holdet Aston Martin. Han er også far til Lance Stroll, der kører for selvsamme hold.
Ricciardo og Berger blev set sammen med flere store stjerner, herunder Michael Douglas, hertuginden af York, Sarah 'Fergie' Ferguson samt Mercedes-teamchef Toto Wolff.
Det er dog særligt Ricciardo og Berger, der har trukket overskrifter i medierne, efter det ekstravagante bryllup i Venedig.
Den australske racerkører har nemlig delt en række billeder fra den store fejring. Det omfatter blandt andet billeder, der stammer fra dansegulvet.
I kommentarfeltet har Scotty James desuden afsløret, at Ricciardo ikke var en helt almindelig gæst. Derimod var han forlover for den australske snowboardstjerne.
Ricciardo og Berger blev også set sammen ved Miami Grand Prix tidligere på måneden.
Ricciardo har aldrig bekræftet, hvornår han begyndte at date Berger. Det har dog været rygtet, at de har kendt hinanden i fire år.
Mest læste