gettyimages 1485689416

Yuki Tsunoda giver Daniel Ricciardo skylden

Formel 1aug. 08 2023, 12:10
Yuki Tsunoda har fået Daniel Ricciardo som holdkammerat hos AlphaTauri, hvilket har fået ham til at lave fejl.
Japanske Yuki Tsunoda har indrømmet, at Daniel Ricciardos tilbagevenden har fået ham til at begå fejl. Det skyldes, at han har følt sig presset over at have australieren som holdkammerat.
Denne sæson har været den klart bedste Formel 1-sæson for Tsunoda. Ganske vist viser det sig ikke på resultaterne, men han har leveret flotte præstationer og er blevet mere moden.
Alligevel blev han overrasket over Ricciardos øjeblikkelige hastighed. Det har fået ham til at indrømme, at det er 'udfordrende' at være holdkammerater med den tidligere Red Bull-kører.
"Det er udfordrende. Men samtidig ved jeg, at den nuværende situation er helt ny for mig," sagde Tsunoda ifølge Motorsport.com.
"Jeg lærer meget af at blive udfordret af en erfaren kører. Og han er ikke kun en erfaren kører. Han er en topkører, og vi ved, at han er hurtig."
Han erkender også, at Ricciardos ankomst har fået ham til at 'forhaste' sig i de sidste to løb, hvilket han ikke burde have gjort det.
"Jeg ved allerede, at han er hurtig. Men hvordan han opfører sig på holdet, er nok det modsatte af mig. Så der er mange ting at lære af ham," sagde Tsunoda.
"Det lægger også lidt pres på mig selv, hvilket fik mig til at forhaste mig og lave et par fejl i de sidste par løb."
"Men jeg var i stand til at levere i det sidste løb. Det var ikke nemt. Men jeg er bare glad og føler mig klar til en kamp med ham i anden halvdel af sæsonen," lød det også fra den 23-årige racerkører.
Mest læste