Forskellen er enorm: Vild Simon Kjær-statistik

Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Tallene taler for sig selv. Simon Kjær bør afgjort være med fra start, når AC Milan onsdag aften spiller mod Inter Milan.

Onsdag aften spiller AC Milan sin første af to Champions League-semifinaler mod Inter Milan. Og her gør træner Stefano Pioli klogt i at have Simon Kjær på banen fra start.

På dette punkt taler tallene nemlig for sig selv, da der er stor forskel på resultaterne, alt afhængigt af, om den danske midtstopper er på banen eller ej.

AC Milan har i de seneste otte kampe, hvor Simon Kjær har været på banen, formået at vinde seks kampe og spille to uafgjort. Desuden er der også kun blev scoret ét mål imod Milan, mens han har været på banen.

Det var Victor Osimhen, der scorede for Napoli, da de to hold mødtes i Champions League.

Hvad der også er værd at påpege er, at Milan i denne periode tørnede sammen med Napoli hele tre gange. Hertil havde de også kampe mod andre italienske tophold, herunder Roma og Lazio.

Hvis Stefano Pioli – af en eller anden grund – har valgt ikke at bruge den erfarne dansker, er det som regel gået galt for den italienske klub.

I de seneste syv kampe, hvor Simon Kjær ikke har været på banen, har det ført dårlige resultater med sig – også selvom det har været kampe mod betydeligt svagere modstandere.

Faktisk er det ikke lykkedes at vinde en eneste af de syv kampe, hvor de har spillet mod Cremonese, Bologna, Empoli, Udinese, Salernitana, Fiorentina samt Tottenham i Champions League.

Skal AC Milan have de bedste forudsætninger for en sejr onsdag aften, bør Simon Kjær derfor være med i startopstillingen.

onsdag 31. maj 2023

tirsdag 30. maj 2023

mandag 29. maj 2023