gettyimages 1408861600

Tiger Woods tror stadig han kan vinde på PGA Touren

Golfdec. 23 2023, 16:57
Tiger Woods er ikke den golfspiller, som han har været. Det laver dog ikke om på, at han stadig har tro på sig selv.
Den amerikanske golflegende føler sig overbevist om, at han stadig kan vinde på PGA Touren. Men han har dog ikke planer om at fylde sin kalender for meget. Derimod vil han kun spille en enkelt turnering om måneden i 2024.
I denne sæson har det også været småt med turneringer for den 15-dobbelte Major-vinder. Det har det faktisk været siden 2021, hvor han var involveret i en meget voldsom bilulykke.
Hans seneste turnering var PNC Championship i Orlando, som blev rundet af søndag. Her spillede han sammen med sin 14-årige søn Charlie. De spillede en rigtig god sidste runde, der blev gået i kun 61 slag.
I denne forbindelse forklarede han til pressen, at han føler sig overbevist om, at han stadig kan vinde. Han ved dog, at det kræver, at han får mulighed for at træne.
"Hvis jeg er i stand til at træne og gøre de ting, jeg ved, jeg kan gøre. Og hvis jeg kan forberede mig, ved jeg, at jeg stadig kan gøre det," sagde Woods ifølge BBC.
"Jeg kan stadig slå golfbolden. Det er bare et spørgsmål om at forberede mig og få nok gentagelser ind. Og at arbejde nok, være fysisk klar samt at have udholdenheden til det."
"Mit ben har ikke haft det godt nok, hvorfor jeg ikke har været i stand til at konkurrere og spille mange runder. Jeg kan stadig slå golfbolden. Jeg kan stadig chippe. Jeg kan stadig putte."
"Ja, det er også at sætte det hele sammen til 72 huller. Det er den udfordrende del af det."
Woods' seneste sejr på PGA Tour fandt sted ved Zozo Championship i Japan i 2019. Her formåede han at komme op på siden af Sam Sneads, der vandt 82 titler i sin karriere.
Mest læste