gettyimages 630519384

Drama i Aarhus: Dansk toptræner suspenderet

Håndboldmaj 24 2023, 12:48
En af Danmarks største håndboldklubber har besluttet at suspendere deres cheftræner.
Heine Eriksen er ikke længere cheftræner i Aarhus United. Han er nemlig blevet suspenderet.
Dette bekræfter klubbens direktør, Mads Winther, over for TV 2 Sport uden at oplyse årsagen.
Ifølge Ekstra Bladet skal årsagen findes i hans ledelsesstil. Efter sigende har han været for hård overfor spillertruppen i løbet af denne sæson.
Da Aarhus United kunne runde sæsonen af med en sejr over Viborg, var Heine Eriksen ikke at finde på bænken. Det har nu vist sig at skyldes, at han officielt blev suspenderet for mere end en uge siden.
Ekstra Bladet oplyser, at flere af spillerne i truppen bakker op om klubbens beslutning om at suspendere ham. Men det er ikke alle, der mener, at det er den rette beslutning. Efter sigende har dette ført til stor splittelse i truppen.
I bestyrelsen er der også uenighed om Heine Eriksens virke, hvorfor der må siges at være drama i den danske håndboldklub.
Der skulle ikke være tale om hverken voldelig adfærd eller krænkelser. Derimod er det den almindelige ledelse, som klubben ikke har fundet passende.
Heine Eriksen har stået i spidsen for Aarhus United, siden klubben blev etableret i 2017. Derfor kommer suspenderingen som en stor overraskelse, da man må formode, at klubben længe har været bekendt med hans ledelsesstil og personlighed.
Ekstra Bladet har været i kontakt med den nu suspenderede cheftræner. Han har ikke ønsket at udtale sig om situationen på nuværende tidspunkt.
Mest læste