gettyimages 1587990459

Jacob Holm deler glædelig nyhed

Håndboldjan. 12, 13:38
Håndboldspiller Jacob Holm har haft meget at glæde sig over på det seneste. Nu har han fået endnu en grund til at smile.
Lørdag var Jacob Holm med på scenen, da han sammen med de danske håndboldherrer blev tildelt prisen som Årets Sportsnavn' ved Sports Galla.
Derfor har den danske håndboldspiller naturligvis også haft god grund til at være glad på det seneste. Nu viser det sig, at det ikke er det eneste, han har haft at glæde sig over.
Derimod kan han også se frem til en anden stor begivenhed i dette år, eftersom den 28-årige Jacob Holm snart kan kalde sig for far.
Jacob Holms kæreste, Laura Kirchhoff Madsen, har delt et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun afslører, at parret skal være forældre.
"Sidste år var stort. Næste år bliver plus én," skriver hun på Instagram.
Hun skriver ikke noget om, hvornår hun forventer at skulle føde. Ligeledes har parret heller ikke løftet sløret for, hvorvidt det er en dreng eller pige, der gemmer sig inde i maven.
Både Jacob Holm og Laura Kirchhoff Madsen bor i dag i Paris, da den danske stjerne er skiftet til Paris Saint-Germain i sommer. Inden da tørnede han ud for Füchse Berlin i Tyskland.
Jacob Holm har også været en del af det danske landshold, som han har været udtaget til de seneste fire slutrunder. I alt er det blevet 51 landskampe, siden han blev udtaget for første gang.
Han er dog ikke udtaget til EM i Tyskland af landstræner Nikolaj Jacobsen. Derfor var han heller ikke med, da de åbnede ballet med en sejr over Tjekkiet torsdag aften.
Mest læste