gettyimages 504205853

Kan du huske Erik Veje Rasmussen? Det laver håndboldlegenden i dag

Håndboldjan. 13, 13:49
Den tidligere håndboldspiller Erik Veje Rasmussen har valgt at gå en helt anden vej, efter at have indstillet sin håndboldkarriere.
Gennem tiderne har der været rigtig mange dygtige håndboldspillere på det danske landshold. Mange af dem har længe indstillet karrieren som aktiv spiller, hvilket betyder, at de er gået andre veje.
Her er der naturligvis stor forskel på, hvad der er blevet af dem. En spiller, som bestemt har gjort sig bemærket på det danske landshold, er Erik Veje Rasmussen.
Inden det blev tid til at sætte et sidste punktum for karrieren, nåede Erik Veje Rasmussen at spille hele 233 landskampe. I disse kampe var han en produktiv herre, da det blev til i alt 1015 mål. Det gør ham til den tredje mest scorende landsholdsspiller gennem tiderne.
I dag er det dog noget helt andet, der fylder for den tidligere håndboldspiller. Den energi, der før blev brugt på håndboldbanen, bruger han i dag på at male.
"De sidste par år har jeg malet og haft et lille job som ungdomskonsulent oppe i Randers, hvor jeg har nogle udviklingsprojekter. Men jeg skal finde noget, som jeg kan bruge noget mere tid på," siger han til B.T.
Desuden bliver han også spurgt om han stadig har kontakt til nogle af de gamle stjerner, som han har delt omklædningsrum med. Det kan han heldigvis svare ja til.
"Der er nogle, jeg mødes med en gang imellem. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Keld Nielsen, han har et galleri på Frederiksberg. Ellers er det mest nogle forskellige anledninger, og det er vældig sjovt, når man mødes," lyder det fra ham.
Mest læste