gettyimages 988666784

Kathrine Heindahl båret grædende fra banen: Nu bryder hun tavsheden

Håndbolddec. 17 2023, 11:00
Tårerne fik frit løb, da Kathrine Heindahl fik hjælp til at forlade banen. Nu har hun valgt at bryde tavsheden.
Hvad der skulle have en af de vigtigste kampe i hendes karriere, udviklede sig i stedet til at være et sandt mareridt for stregspiller Kathrine Heindahl.
I anden halvleg af kampen mod Norge, måtte hun nemlig have hjælp til at forlade banen. Det skete med tårer i øjnene, da hun havde pådraget sig en slem skade.
Efterfølgende har en undersøgelse vist, at hun havde ret i sin antagelse. Team Esbjerg-spilleren har nemlig revet sit inderste ledbånd over. Det betyder, at hun ikke vil være i stand til at indtage banen i tre til fire måneder.
Hidtil har der været stille fra Kathrine Heindahls side, men hun har nu taget blade fra munden. Her gør hun det klart, at det var en drøm, der gik i opfyldelse for hende, da hun spillede i en fyldt Jyske Bank Boxen.
"Otte års drøm om at spille med landshold i en fyldt Jyske Bank Boxen blev til virkelighed. Jeg nød hvert et sekund inde på den bane," skriver hun på det sociale medie Instagram.
"Desværre sluttede min spilletid halvanden kamp for tidligt med et overrevet inderste ledbånd. Men det skal ikke overdøve den magiske følelse, jeg har haft hver anden dag i to uger. Al energi går til pigerne i morgen - lad os tage endnu en medalje til Danmark."
Danmark skal i aktion for sidste gang søndag, hvor de skal spille mod Sverige i en kamp om 3.-pladsen. Senere skal Norge og Frankrig spille VM-finalen.
Kampen om bronze kommer dog til at være uden Kathrine Heindahl, da hun - som sagt - ikke er kampdygtig.
Mest læste