shutterstock 1014683629

Mikkel Hansen tilbage i Aalborg Håndbold: 'Skal igennem det samme som alle andre'

Håndboldaug. 02 2023, 17:21
Efter et halvt års sygemelding med stress, er Mikkel Hansen endelig vendt tilbage til håndboldbanen.
Tirsdag gjorde Mikkel Hansen comeback for Aalborg Håndbold i en træningskamp mod Tvis, hvilket naturligvis var til stor glæde for klubbens ledelse.
"Man kunne se, at Mikkel havde overskud og glæde ved at spille. Så på mange måder var det en rigtig fin dag for os og selvfølgelig også for Mikkel – at være tilbage der, hvor han allerhelst vil være. Nemlig på håndboldbanen," siger Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold, til B.T.
Der var også en anden årsag til, at det var en vigtig kamp. Aalborg Håndbold kunne nemlig også byde Niklas Landin tilbage til Danmark. Mikkel Hansen bidrog med tre mål i sejren over TTH.
Jan Larsen fortæller, at den danske stjerne endnu ikke helt er i topform. Til gengæld forsikrer han om, at træningen går planmæssigt. Han siger, at man godt kan se, at han har været ude i et stykke tid. Dog kompenserer han med sin intelligens på banen.
Selvom Mikkel Hansen ikke helt har fundet vej til sit tidligere niveau, er man faktisk foran med optakten i forhold til den seneste sæson.
Den 35-årige håndboldspiller ankom nemlig i sidste øjeblik inden turneringsstarten, da han dermed kunne benytte forskerskatteordningen ved hjemkomsten til Danmark.
"Sidste år kom han væltende ind midt i opstarten, men nu er han med fra første fløjt og i opstarten og skal igennem den samme hårde træning som alle andre. Det er både godt for Mikkel og for os alle sammen, så jeg tror, vi får en skarpere og skarpere Mikkel at se, jo tættere vi kommer på sæsonstarten," siger Jan Larsen.
Mest læste