gettyimages 1706497535

Nervøs Emil Nielsen: Jeg missede Nikolaj Jacobsens opkald

Håndboldjan. 04, 11:32
Den danske håndboldmålmand Emil Nielsen indrømmer, at han var meget nervøs, da EM-truppen skulle udtages.
Emil Nielsen har spillet håndbold på højt niveau i mange år i træk. På trods af dette, er det ikke mange chancer, han har fået på det danske landshold.
Det skyldes, at der er andre målmænd, som træner Nikolaj Jacobsen tilsyneladende har mere fidus til. Emil Nielsen, der til dagligt spiller i FC Barcelona, må derfor vente tålmodigt på sit gennembrud på landsholdet.
Indtil videre er det kun blevet til en enkelt kamp ved en slutrunde for den 26-årige målmand. Derfor var han også meget nervøs, da Nikolaj Jacobsen skulle udtage sin trup til EM.
I et interview med TV 2 Sport fortæller han åbent om, at han var 'meget nervøs'. Han siger også, at det var en 'virkelig lang måned', da han ventede på svar i store dele af december.
Ikke nok med det, så fik han et opkald fra Nikolaj Jacobsen, som han ikke nåede at besvare. Det var naturligvis kun med til at gøre ham endnu mere nervøs,
"Jeg missede hans opkald. Og jeg var lidt nervøs for det, fordi han de sidste to år ringede og sagde, at det ikke var mig, han havde valgt," siger han til TV 2 Sport.
Den danske målmand skyndte sig at ringe tilbage til Nikolaj Jacobsen. Denne gang fik han dog ikke en nedslående besked om, at han ikke var blevet udtaget. Derimod fik han at vide, at han havde fået en plads i truppen.
"Men jeg skyndte mig at ringe tilbage, og så sagde han heldigvis, at han også ville give mig et kald, nu hvor han endelig havde en god nyhed," lyder det fra Emil Nielsen.
Mest læste