gettyimages 1332112368

Nikolaj Jacobsen gider ikke svare: 'Ikke vores ansvar'

Håndboldjan. 11, 12:40
Torsdag aften tager Danmark hul på deres deltagelse ved EM. Den første kamp bliver spillet i München.
Danmark kan kalde sig tredobbelte verdensmestre, men EM-titlen har de ikke haft den samme succes med. Det skal de naturligvis forsøge at lave om på ved denne slutrunde.
Mange har udråbt Danmark som værende favoritter til at vinde, hvilket blandt andet omfatter den norske stjerne Sander Sagosen. Han er endda gået så vidt at kalde det en fiasko, hvis Danmark ikke vinder EM.
Men det er ikke en udtalelse som landstræner Nikolaj Jacobsen har lyst til at kommentere på. Da B.T. spørger til Sagosens udsagn, siger han blot, at de i stedet må tale med nordmanden.
Sagosen er langt fra ene om at have peget på Danmark som favoritter til at vinde titlen. Hos TV 2 har man endda lavet en video, der laver sjov med, at alle andre hold blot spiller om sølv.
Men heller ikke dette er Jacobsen meget for at tale om. Han mener ikke, at det er noget, som hverken han eller spillerne skal stå til ansvar for. Derimod må man tage det op med dem, som peget på Danmark som favoritter til at vinde.
"Så snak med alle de andre om favoritrollen. Det skal jeg ikke forholde mig til. Der er intet, der ændrer sig fra sidste år. Der var vi også historiske favoritter, så intet har ændret sig for os. Vi skal spille en turnering, som vi plejer og gøre det så godt, som vi kan. Alt det andet kan jeg ikke kontrollere, og jeg gider ikke forholde mig til det," siger han til B.T., og fortsætter:
"I må snakke med dem, der udråber os til favoritter. Det er ikke vores ansvar, fordi alle har en mening om os. Vi bruger ikke tid på det der udenoms. For mig ændrer sig intet i forhold til sidste år og nu. Det var det samme, og det håndterede vi ganske udmærket."
Mest læste