simon pytlick skadet

Simon Pytlick husker intet: 'Fuldstændig slettet fra hukommelsen'

Håndboldjan. 13, 14:15
Det kan være enormt overvældende, men det er de færreste, der helt ender med at miste hukommelsen.
Det kan være meget hårdt og overvældende at skulle spille en slutrunde i håndbold. Det er der flere store stjerner, der kan skrive under på, og en af dem er Simon Pytlick.
Sidste år blev han udtaget til VM af landstræner Nikolaj Jacobsen. Der blev naturligvis talt en del om ham, fordi han var debutant. I takt med, at han gjorde sig positivt bemærket på banen, endte han pludselig med at være på alles læber.
Han spillede en stor rolle i, at Danmark endte med at gå hele vejen og dermed blev verdensmestre. Det betød, at han og resten af truppen den 30. januar blev kørt ind til Rådhuspladsen, hvor de blev hyldet af flere tusinde danskere.
Derfor fik den kun 23-årige stjerne også mulighed for at træde ud på balkonen sammen med flere af sine holdkammerater.
Her blev han naturligvis mødt af stor jubel fra de mange fremmødte fans, men det er ikke noget, som han selv kan huske.
"Jeg har fuldstændig slettet fra hukommelsen, at jeg har stået derude. Lige præcis den scene, som nærmest er den fedeste, kan jeg ikke huske," siger han i dokumentaren 'Simon Pytlick – i medgang og modgang' på TV 2 Play.
Han mener selv, at det er et resultat af, at hele måneden havde budt på mange følelser. Derfor var han mæt og ikke helt forberedt på alt, hvad der fulgte med den store triumf. Det kan derfor have været årsagen til, at systemet simpelthen lukkede ned for ham.
Tidligere har han også afsløret, at han efter VM-triumfen følte et behov for at trække sig. Det betød blandt andet, at han ikke handlede ind i to uger.
Mest læste