gettyimages 1249776277

Skjern-back efter afklapsning: 'Det er pinligt'

Håndboldmaj 22 2023, 7:26
GOG sikrede sig en vigtig sejr i den første DM-semifinale mod Skjern. Det var også tilfældet, da de to hold løb ind i hinanden sidste år.
GOG har været til at have med at gøre i slutspillet i år. Søndag blev det tid til den første af to semifinaler, og her skruede de en tand op for niveauet.
Her fik de besøg af Skjern på hjemmebane i Gudme. Om det var de hjemlige rammer, der gjorde det, skal ikke kunne siges. Men da dommerens sidste fløjt lød, lød resultatet på 34-25 til GOG.
Det var naturligvis ikke sådan, Skjern havde tænkt, at de skulle tage hul på deres semifinaleserie mod GOG.
Faktisk udtalte Skjern-profilen Jonathan Würtz efter kampen, at der var tale om en 'kæmpe lussing'. Ydermere gav han også udtryk for, at han synes, at det var et pinligt resultat.
"Selvfølgelig er det hårdt at komme her ned og få en kæmpe lussing på ni mål. Det er jo pinligt," lød det fra Jonathan Würtz til TV 2 Sport.
Den danske spiller slog fast, at de prøvede det samme sidste år. Her formåede de at finde deres niveau i den efterfølgende kamp i Skjern Bank Arena. Netop dette håber han på, at de kan gøre igen.
"Vi prøvede det også sidste år, men der fandt vi tilbage igen til vores dyder i Skjern Bank Arena. Det regner jeg med sker igen," sagde han.
Her hentyder han til sidste års semifinaler, hvor det også var Skjern og GOG, der tørnede sammen.
Sidste år var historien stort set den samme, da GOG også sikrede sig en markant sejr i den første kamp. Konkret vandt de med intet mindre end ti mål.
På hjemmebane var Skjern i stand til at finde et højere niveau, hvilket var nok til at give dem en sejr. Dermed fik de fremtvunget en tredje semifinale, som GOG dog endte med at vinde.
Mest læste