emil madsen kiel haandbold

Storspillende Emil Madsen sikrer Kiel finaleplads

Håndboldaug. 25 , 9:29
Flot spil fra Emil Madsen var med til at sikre THW Kiel en plads i finalen So-Tech Cups, hvorfor den danske stjerne har fået stor ros.
Emil Madsen og co. kan se frem til at spille finale i So-Tech Cups. En rigtig flot kamp fra den danske stjerne var med til at sikre den tyske klub en plads i finalen.
Det var tæt det meste af kampen, da de i semifinalen tørnede sammen med franske HBC Nantes. Efter første halvleg var stillingen 18-17, hvorfor den med al tydelighed viste, at begge hold leverede på højt niveau.
I sidste endte var Kiel dog en snert bedre, hvilket var nok til at sikre dem en sejr på 32-31. Dermed kunne de også juble over at have fået en plads i finalen.
Især Madsen spillede en rigtig god kamp, hvilket også førte til, at han blev hædret efter kampen. Her blev han nemlig kåret som 'Man of the Match'.
Denne titel sikrede han sig blandt andet, fordi han stod for at score nogle vigtige mål i de døende minutter af kampen. I samme ombæring blev Nantes-spiller Valero Rivera tildelt et rødt kort for at ramme Kiel-målmand Andreas Wolff i ansigtet.
"Vi kan være tilfredse med at vi vandt kampen. Det er en Champions League-deltager, de franske vicemestre. Nantes spiller hurtigt. De har et par rigtigt gode spillere. Nicolas Tournat spillede jeg med i Kielce," sagde Andreas Wolff efter kampen ifølge Handball World.
I finalen venter en kamp mod ungarske Veszprem, der vandt over Füchse Berlin i den anden semifinale. Dermed blev det ikke til en kamp mellem Madsen og Mathias Gidsel, der er under kontrakt i den tyske klub.
Finalen bliver spillet søndag eftermiddag kl. 16.00. Inden da bliver der også spillet en bronzekamp mellem Berlin og Nantes.