shutterstock 1014683629

Tvivlsom Mikkel Hansen sidder ude: Dommen kommer i dag

Håndboldjan. 13, 12:13
Det er ikke sikkert, at Mikkel Hansen kommer i aktion lørdag aften, hvor Danmark skal spille mod Grækenland i EM.
I kampen mod Tjekkiet måtte Mikkel Hansen løb ud til sidelinjen, fordi han var kommet til skade i forbindelse med et kast på mål.
Her viste det sig hurtigt, at hans lillefinger var hoppet af led. Derfor var han nødt til at få holdets fysioterapeut til at hjælpe med at sætte den på plads, inden han kunne spille videre.
Dette har nu medført, at der er tvivl om, hvorvidt han bliver klar til at spille mod Grækenland lørdag aften. Han deltog ikke i holdets træning fredag for en sikkerheds skyld. Desuden har han fået en skinner på sin højre hånd.
"Mikkel træner ikke i dag, der er ikke noget brud, men han har fået et riv i den ene ledkapsel. Det var derfor, den røg ud af led. Han får en dags pause, og så vurderer vi lørdag, hvor tyk den er og hvor store smerterne er," sagde landstræner Nikolaj Jacobsen.
Han forklarede også, at det ikke er sikkert, at han kommer i aktion i lørdagens kamp. Til gengæld ville han heller ikke udelukke, at han kan komme i spil.
"Det kan godt være, det bliver tilfældet, men nu må vi se. En god nats søvn kan gøre meget," lød det fra ham.
På trods af hans skade, er Nikolaj Jacobsen ikke bekymret for, hvordan det ser ud med Mikkel Hansen for resten af slutrunden.
Ender det med, at hans finger hæver for meget, kan det føre til smerter. Hvis det viser sig at være tilfældet, så kan det forhindre ham i at spille. En pause mod Grækenland vil dog sandsynligvis være positivt for hans finger.
Mest læste