Hvidovre Fodbold med stor nyhed

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Den danske fodboldklub har taget hul på et nyt kapitel.

Hvidovre Fodbold er trådt ind i et nyt kapitel i klubbens udvikling.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor det bliver offentliggjort, at deres Superliga-trup overgå til at være fuldtidsprofessionelle fra den 1. februar næste år.

Det er en stor ændring, der vidner om, at Hvidovre Fodbold er i rivende udvikling.

Derfor er det naturligvis til stor glæde for både spillere, trænere og ledelsen. Derfor kan træner Per Frandsen også se frem til, at spillerne er tilgængelige hele dagen.

Sportschef Peter Lassen er selvfølgelig også meget positiv omkring nyheden. Det fortæller han, at der har været drøftelser om i et stykke tid.

“Der har været seriøse drøftelser om overgangen til fuldtidsfodbold allerede inden sæsonstart, da det er retningen, vi ønsker at føre klubben i. Desværre vurderede vi, at det ville være udfordrende at etablere en tilfredsstillende struktur på så kort tid,” siger han til klubbens hjemmeside.

“Nogle kontrakter med kort horisont gjorde det vanskeligt at få det hele til at gå op. Derfor besluttede vi os for at arbejde hen imod en fuldtidsmodel fra årsskiftet i stedet.”

Også klubbens direktør, Bo Tue Knudsen, glæder sig over den store nyhed. Han siger, at det har været en klar målsætning at blive til en fuldtidsklub.

“At vende tilbage til en fuldtidsklub har været en målsætning for os. Og vi er stolte over, at det nu er blevet en realitet. Det har været afgørende, at overgangen både giver sportslig og økonomisk mening for Hvidovre. Beslutningen er derfor velovervejet og en integreret del af vores strategi om at forankre os som en fast top 18-klub i Danmark,” siger han.

“Vi er ekstremt stolte af, at vi nu har mulighed for at opgradere vores sportslige setup, så vores trænerteam kan disponere over spillerne i flere timer om dagen. Dette giver os også mulighed for at fokusere mere på den individuelle udvikling af hver enkelt spiller.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024