José Mourinho tilbudt 450 millioner om året

Foto: Fabrizio Corradetti/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images

José Mourinho er blevet tilbudt en lukrativ kontrakt, hvis han er villig til at pakke kufferten og flytte til Saudi-Arabien.

Den tidligere Real Madrid-træner har fået tilbud om at overtage rollen som træner for enten det saudiarabiske landshold eller Al-Nassr, som sidste år hentede Cristiano Ronaldo.

Det skriver det italienske medie Corriere dello Sport.

Ronaldo blev hentet til Al-Nassr i slutningen af december sidste år på en fri transfer, efter at have fået ophævet sin kontrakt med Manchester United.

Her blev han gjort til den bedst betalte spiller i hele verden, da han tjener over 200 millioner euro om året. Klubben betaler dog ikke det hele, men får også hjælp af den saudiarabiske statskasse.

Det er dog ikke blot store spillere, som Saudi-Arabien ønsker at hente. De håber også på at kunne hente kendte trænere, og nu kan Mourinho vise sig at blive den første.

I Saudi-Arabien ved man, at det ikke bliver nemt at lokke ham væk fra AS Roma, men de vil gøre et forsøg, ved at lokke ham med en kontrakt, der gør ham til den bedst betalte træner i verden.

Ifølge Corriere dello Sport er de klar til at give ham 120 millioner euro fordelt på to år, for at skifte til Saudi-Arabien. Han skulle have muligheden for enten at vælge at stå i spidsen for Al-Nassr eller det saudiarabiske landshold.

Desuden vil Mourinho være fri til at forlade landet i slutningen af den første sæson, hvis han ønsker det. Ifølge mediet kan han dog også vælge at forlænge sin kontrakt frem til 2026.

Han tjener i skrivende stund 7,5 millioner euro om året i Roma, hvorfor tilbuddet fra Saudi-Arabien kan være for godt til at sige nej.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024