Kevin Magnussen: ‘Det er svært, at forstå den data vi får’

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Kevin Magnussen hævder, at det kan være vanskeligt at forstå den data, der bliver indhentet.

Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg kører med to forskellige konfigurationer ved Las Vegas Grand Prix. Tyskeren har besluttet at køre med den gamle konfiguration, mens Magnussen holder sig til den opgraderede pakke.

Forud for løbsweekenden har Magnussen forklaret nærmere om, hvorfor de har truffet denne beslutning.

“Det var ikke en kamp eller noget. Vi havde bare muligheden for at opdele bilerne. Jeg synes, det er interessant at gøre det. Jeg var glad for at blive på den nye pakke. Nico ville gerne køre med den gamle, så for mig var det ikke et klart valg. At dele bilerne op… Jeg er glad for at blive på den nye,” siger han til Formel 1’s hjemmeside.

Las Vegas Strip Circuit er en bane, som ingen af kørerne har tidligere erfaring med. Derfor er Magnussen blev spurgt om, hvor meget læring, der kan hentes i den kommende weekend. Det kan være af stor betydning for Haas, der har brug for data til at udvikle den nye bil.

“Ja, det har været en hård proces med denne opgradering. Jeg tror ikke, at vi forventede et stort skridt fremad, så det er ikke sådan, at der er en stor overraskelse der. Men jeg synes, det er svært at forstå de data, vi får,” siger han.

“Korrelation er lidt af et problem i øjeblikket. Men ja, det er derfor, vi arbejder hårdt på at forstå det. Og opdeling af bilerne vil forhåbentlig hjælpe os til at forstå det en lille smule bedre.”

Haas skal samtidig forsøge at hente point, da de ligger på sidstepladsen i konstruktørmesterskabet. De har hentet 12 point, og har fire point til Alfa Romeo på 9.-pladsen.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023