Landsholdslegende med million-tab: ‘Pisse irriterende’

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

AaB-legenden har ikke haft forretningsmæssig succes sidste år, hvor han selskab led et tab på 1,15 millioner kroner.

De fleste har hørt, at det er en god forretning at investere i jord. Desværre er det ikke en garanti. Derfor kan der være perioder, hvor det ikke fører til gevinst.

Det er der flere, der kan skrive under på. En af dem, der kan det, er AaB-legenden Erik Bo Andersen. Det oplevede han nemlig på egen krop sidste år.

Det kan man se, da hans virksomhed EB Invest for nylig har fremlagt regnskab. Af dette fremgår det, at hans virksomhed primært beskæftiger sig med køb og salg af byggegrunde.

Ligeledes fremgår det af regnskabet for selskabet, der er ejet 100 procent af Erik Bo Andersen, at det i 2022 havde et underskud på 1,15 millioner kroner.

Det er naturligvis noget, der er til stor irritation for den tidligere AaB-spiller. Det har han afsløret over for Ekstra Bladet.

Selvom han er irriteret over det, ved han dog godt, at det er en del af spillet. Ligeledes slår han også fast, at der er kommet styr på forretningen igen.

“Vi holdt lidt tilbage, da salget begyndte at bremse op. Det kommer bare med en vis forsinkelse,” siger Erik Bo Andersen til Ekstra Bladet.

“Der er styr på forretningen nu, men det er da træls. Pisse irriterende. Men verdensomspændende kriser kan man ikke gøre noget ved.”

Han fortæller også, at der ikke var meget gang i salget sidste år. Til Ekstra Bladet afslører han, at der ikke blev solgt én eneste byggegrund fra april sidste år til februar i år.

Af samme grund har han også været nødt til at undvære sin løn, da han har ønsket holde sine omkostninger nede.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024