Lewis Hamilton til Max Verstappen: Stop med at brokke dig

Foto: Lars Baron/Getty Images

Mercedes-kører Lewis Hamilton har kommet med en opsang til kritikerne, herunder rivalen Max Verstappen.

Lewis Hamilton er en af de kørere, der har været positivt indstillet over for Las Vegas Grand Prix. Det er han stadig, og det har fået ham til at lange ud efter kritikerne, hvilket omfatter Max Verstappen.

Red Bull-stjernen har beskrevet weekendens begivenhed som ‘99% show og 1% sportsbegivenhed’. Dermed har han ikke lagt skjul på, at han ikke har et positivt syn på det.

Desuden fortalte den tredobbelte verdensmester også, at han følte sig som ‘en klovn’ under den storslåede åbningsceremoni onsdag aften.

Men selvom der er kommet klager og kritik fra flere sider, forsvarer Hamilton fortsat løbet i Las Vegas.

“Jeg hører, at der er mange, der klager over den retning, som Stefano (Domenicali, red.) og Liberty er gået. Men de gør et fantastisk stykke arbejde,” sagde han ifølge Crash.net.

“Sporten fortsætter med at vokse. Det er en forretning, og du vil stadig se et godt løb her. Det er et land, vi kan tage fat på og virkelig fange publikum. Vi skulle have mindst to løb i USA. Et var ikke nok, og dette er en af de mest ikoniske og unikke byer, de har.”

“Det er helt sikkert et stort show, og det bliver aldrig som Silverstone. Men måske vil folk i dette miljø med tiden komme til at elske sporten. Måske er banen god, og måske er den være dårlig. Den var halvdårlig på simulatoren. Men du skal ikke kritisere den, før du har prøvet den.”

Han siger også, at det potentielt kan blive et løb som i Baku. Det præsenterer han som ‘et af de bedste løb med mange overhalinger’, hvilket han også forudser som mulighed i Las Vegas.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023