Lionel Messis debut i MLS udskudt af denne årsag

Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images

Lionel Messi har endnu ikke fået sin debut i Major League Soccer (MLS). Og nu viser det sig, at det lader vente på sig.

Lionel Messi kommer ikke til at få sin debut i Major League Soccer (MLS) som forventet. Derimod må han vente lidt endnu, inden det bliver aktuelt.

Det skriver Reuters.

Årsagen til dette er, at Inter Miami tilbagevenden til MLS er blevet udskudt som følge af deres fremgang i Leagues Cup.

Messi har fået en rigtig god start på livet i Miami. Da de i sidste uge tørnede sammen med Orlando City, scorede han for tredje gang i træk. Han hjalp dem derfor med at vinde kampen 3-1.

Med denne sejr sikrede sig en plads i ottendedelsfinalen i Leagues Cup, hvor den argentinske stjerne igen viste sig frem fra sin bedste side.

Her endte han nemlig med at bidrage med yderligere to mål, og hjalp igen Miami med at gå videre fra kampen mod FC Dallas. Selve kampen endte 4-4, og skulle derfor afgøres i en straffesparkskonkurrence, som Miami vendt.

Fredag skal han og resten af Miami-truppen igen i aktion. Denne gang tørner de sammen med Charlotte FC. Vinderen af denne kamp sikrer sig en plads i finalen i Leagues Cup, som bliver spillet den 19. august.

Det var planen, at Miami skulle spille mod Charlotte på hjemmebane i MLS den 20. august. Dette er nu blevet udskudt til en anden dato, som endnu ikke er blevet offentliggjort, lyder det fra MLS i en meddelelse.

“I øjeblikket ser Messis første MLS-kamp ud til at blive lørdag den 26. august på New York Red Bulls,” tilføjes det.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023