Marcelo afslører Real Madrids Messi-strategi til El Clasicos: ‘Vi fik ordre om…’

Foto: Shutterstock

Lionel Messi var i mange år den vigtigste spiller i FC Barcelona, men i 2021 skiftede han til Paris Saint-Germain.

Lionel Messi har altid elsket at spille i FC Barcelona. Derfor kom det også som et stort chok, da han forlod klubben til fordel for Paris Saint-Germain i 2021.

I hans tid i klubben var han især vild med at spille El Clasico, hvor han også har været vigtig. I kampe mod Real Madrid er det blevet til 26 mål og 14 oplæg for den argentinske stjerne.

Madrid gjorde deres bedste for at stoppe ham, og til tider blev der gået hårdt til ham. Det var især Sergio Ramos og Pepe, der stod for at gøre dette.

I en periode var der en intens fejde mellem Ramos og Messi, der flere gange var i karambolage på banen. Nu har en anden tidligere Madrid-spiller, Marcelo, løftet sløret for deres ‘anti-Messi-strategi’.

“Messi talte ikke under kampene. Jeg forsøgte ikke at tale med ham, fordi han var stille,” sagde Marcelo ifølge SPORT.

“Vi sagde altid, at vi skulle efterlade ham sådan. Hvis du besluttede dig for at forstyrre ham, ville du provokere ham, og så ville han blive vred. Og hvis han var vred, blev han mere og mere besværlig at håndtere.”

Marcelo var en del af Real Madrid i klubbens storhedstid, hvor han flere gange har spillet mod Messi. Derfor er han også bekendt med, at det ikke er sjovt at stå over for den argentinske troldmand.

Det fandt han ud af i 2017, hvor han ramte Messi i ansigtet med en albue. Det gjorde tilsyneladende den argentinske stjerne så vred, at han scorede 14 minutter senere og udlignede kampen. I det 92. minut scorede han igen og sikrede Barcelona sejren.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023