Max Verstappen: ‘Det er kun lige startet og du ligner en klovn’

Foto: Peter Fox/Getty Images

Max Verstappen har ikke lagt skjul på, at han ikke er den største fan af det. Nu fortæller han, at han føler sig som en klovn.

Red Bull-kører Max Verstappen har før været meget kritisk omkring Las Vegas Grand Prix. Hollænderen mener, at der er mere fokus på showet, end der er på selve racerløbet.

Forud for de traditionelle medieaktiviteter deltog alle 20 kørere i en ceremoni på banen. Her blev de alle ført op på store platforme, så de kunne hilse på de mange tilskuere.

Selvom der var afsløret flere store musikalske optrædener, var der kun få tilskuere til stede. Dette har naturligvis ikke været med til at gøre Verstappens syn på Las Vegas Grand Prix bedre. Derimod mener han, at der er tale om 99% show og kun 1% raerløb.

“99% show og 1% sportsbegivenhed,” fortalte Verstappen ifølge RacingNews365, da han blev bedt om at beskrive Las Vegas Grand Prix.

“Jeg har ikke mange følelser for at være ærlig. Jeg vil bare fokusere på præstationsdelen af det. Jeg kan ikke lide alle de ting, der er omkring det. Jeg ved, at de er en del af det, men det er det ikke i min interesse.”

“Banen er ikke særlig interessant, og jeg vil bare gøre det bedste, jeg kan. Der er ikke noget problem, men det er ikke rigtigt min ting. Uanset om jeg kan lide det eller ej, er det ikke op til mig, men jeg vil ikke forfalske det.

“Jeg har lige givet udtryk for min mening om positive og negative ting, og sådan er jeg bare. Nogle mennesker kan lide showet lidt mere. Jeg kan slet ikke lide det.”

Desuden kom han også med kritik af den store ceremoni, hvor han og resten af kørerne blev præsenteret.

“For min skyld kan vi springe alle disse slags ting over. Bare det at stå deroppe. Man ligner en klovn,” sagde han.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023